بارش شدید باران در شمال غرب کشور/ ثبت دمای زیر صفر در ارتفاعات توچال

شنبه 26 ارديبهشت 1405
11:56
بارش شدید باران در شمال غرب کشور/ ثبت دمای زیر صفر در ارتفاعات توچال رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور گفت: امروز (شنبه) بارش‌های شدید باران را در شمال آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، زنجان و گیلان خواهیم داشت و در ارتفاعات شمالی البرز و تهران احتمال رگبار شدید باران وجود دارد.

العالم - ایران

صادق ضیائیان روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: امروز در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، گیلان، البرز، تهران، و به صورت پراکنده و خفیف در مازندران و گلستان بارندگی خواهیم داشت. استان‌های کردستان، کرمانشاه، مرکزی و همدان نیز از این موهبت الهی بی‌نصیب نخواهند ماند.

وی ادامه‌داد: فردا (یکشنبه) استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، زنجان، قزوین، البرز و شمال استان تهران بارش‌هایی خواهند داشت. این شرایط روز دوشنبه در همین استان‌ها تداوم داشته و استان‌های خراسان رضوی و خراسان شمالی نیز به آن اضافه خواهند شد.

توچال؛ خنک‌ترین نقطه کشور در شبانه روز گذشته

ضیائیان با اشاره به ثبت دمای ۱۸.۹ درجه صبح امروز در تهران، اظهار داشت: روز گذشته دمای پایتخت در گرمترین ساعات به ۳۰ درجه سانتیگراد بالای صفر رسید. این درحالیست که در بین ایستگاه‌های تهران کمترین دمای ثبت شده در ایستگاه توچال با حدود ۴ دهم درجه سانتیگراد زیر صفر بود.

وی بیان‌داشت: بعد از توچال کمترین دما در ارتفاعات آلوارس اردبیل با ۲ دهم درجه بالای صفر، فرودگاه رشت با ۲.۱ درجه، شهرکرد با ۲.۷ درجه و قصر شیرین با ۳۲ درجه بالای صفر به ثبت رسید.

این مقام مسئول هواشناسی خاطرنشان‌کرد: دیروز گرمترین ایستگاه‌های کشور؛ کهورک در سیستان و بلوچستان با ۴۵ درجه، زهکلوت در استان کرمان با ۴۳.۸ درجه و بستک در استان هرمزگان با ۴۳.۱ درجه به ثبت رسید.

وی ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته اهواز با ۴۰ درجه و بندرعباس با ۳۷ درجه گرم‌ترین مراکز استان و در مقابل شهرکرد با ۲.۷ ارومیه با ۵.۳ درجه خنک‌ترین مراکز استان بودند.

ضیاییان اضافه‌کرد: بخش عمده‌ای از مناطق شمال غرب کشور در روز جاری کاهش دمای چشمگیری نسبت به دیروز داشته است؛ به طوری که تبریز ۸ درجه و ارومیه ۶ درجه نسبت به روز گذشته خنک‌تر شده است. این درحالیست که در نیمه شرقی کشور افزایش دما نسبت به دیروز داریم.

وی‌ گفت: پیش بینی می‌شود برای فردا صبح نیمه غربی کشور مجدد با کاهش دما مواجه شود و بیشترین کاهش در استان‌های ایلام، کرمانشاه و لرستان با ۵ تا ۶ درجه خواهد بود. در عین حال فردا در شمال شرق و استان‌های خراسان رضوی و خراسان جنوبی افزایش دما خواهیم داشت و تهران نیز فردا صبح ۱ تا ۲ درجه سانتیگراد نسبت به امروز خنک‌تر خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور خاطرنشان‌کرد: برای روز دوشنبه کاهش دما در شمال شرق و مناطق مرکزی کشور از جمله یزد، فارس و کرمان خواهیم داشت اما بقیه مناطق بدون تغییر خواهد ماند. روز سه‌شنبه نیز اغلب مناطق کشور افزایش دما را تجربه خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

رضایی: جنگ بعدی، ترامپ را رسواتر و بی‌آبروتر خواهد کرد


پاسخ وزارت دفاع ایران به یاوه گویی های ترامپ و نتانیاهو در مورد ایران


بروجردي: هیچ اغماضی در قبال حاکمیت خود بر تنگه هرمز نخواهیم داشت


گفت‌وگوی تلفنی وزیرامور خارجه ایران و با همتای قطری


رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با وزیر کشور پاکستان: حضور آمریکا در منطقه زمینه‌ساز ناامنی است


ولایتی: تهدیدات ترامپ افتادن وی در تله راهبردی با طناب "اسرائیل" است


پزشکیان: وحدت امت اسلامی، باعث شکست مداخلات ماجراجویانه فرامنطقه‌ای است


هشدار اتحادیه اروپا نسبت به حمله نظامی آمریکا به تاسیسات انرژی ایران


سناتور سندرز: دیگر نباید بودجه‌ای برای جنگ‌های بی‌پایان آمریکا هزینه شود


غریب‌آبادی: ایران تعرض به میراث فرهنگی خود را در چارچوب مسئولیت بین‌المللی پیگیری می‌کند